Nyanställd – Jennifer

Nyanställd – Jennifer

Jennifer är en av våra nyast lysande stjärnrekryteringar. Jennifer på började sin anställning som junior skogsinspektor i slutet av januari. Vi tog ett snack med henne för att höra mer om vem hon är och vad hennes tjänst går ut på!

Hej Jennifer! Och varmt välkommen till Natur- & Skogstjänst! Hur känns det att vara på plats?

Det känns väldigt bra! Jag har blivit varmt mottagen och det känns kul att ha kommit igång!

Först och främst, vem är Jennifer?

Svår fråga! Jag är en Umeåbo som gillar att umgås med vänner och prova på nya saker. Jag är nyutbildad jägmästare och har även en master i biologi. Tidigare har jag jobbat en del i fält både i grupp och ensam.

Vad kommer du arbeta med?

Jag kommer arbeta med skogligt underhåll av svenska stamnätet, vilket känns spännande! Det är kul att göra något som anknyter till min utbildning, men ändå är helt nytt. Jag ser fram emot att få lära mig de olika arbetsmomenten från mina erfarna kollegor!

Du har ju nu hunnit bli lite varm i kläderna då du jobbat en månad hos oss. Vad har varit roligast hittills?

Att umgås med alla kollegor. De är jättetrevliga! Det har också varit kul att få testa på nya arbetsuppgifter och arbeta med problemlösning vilket jag tycker är roligt.

Nu har vi ju bara pratat om arbete, vad gillar du att göra när du inte är på jobbet?

Jag är en social varelse så jag tycker om att träffa vänner och hitta på aktiviteter både ute i naturen och på stan. Det är alltid kul att testa nya saker tillsammans med vänner!

Vi önskar Jennifer varmt välkommen till Natur- & Skogstjänst och ser fram emot att få arbeta tillsammans med henne framgent!

Dela det här inlägget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få uppdateringar och lär dig av de bästa

Mer att utforska

Nyheter

Natur- & Skogstjänst – ISO-certifiering

Vi kan med glädje meddela att Natur- & Skogstjänst efter tredjepartsgranskning är certifierat enligt ISO-standarderna för kvalitet (ISO9001), miljö (ISO14001) och arbetsmiljö (ISO45001). Dessa standarder

Nyheter

Nyanställd – Jennifer

Jennifer är en av våra nyast lysande stjärnrekryteringar. Jennifer på började sin anställning som junior skogsinspektor i slutet av januari. Vi tog ett snack med