Samarbetspartners

Kvalitet i fokus

Vi har i dagsläget samarbete med ett antal duktiga och kvalitetsinriktade partners i stora delar av Sverige för att erbjuda våra kunder ett kvalitativt utförande från planering till utfört arbete. Vi kvalitetsgranskar alltid våra samarbetspartners och tar alltid in återkoppling från dem för att förbättra vårt eget arbete.

Maskinavverkning av kantträd

Vi har samarbetspartners med mångårig vana av avverkningar av kantträd längs med ledningsgator i hela landet. Samtliga har giltig utbildning i ESA-röj och är vana att arbeta med elsäkerhet och övriga krav som följer vid avverkning längs kraftledningar.

Manuell avverkning och barkning

Vi har ett flertal skickliga samarbetspartners som arbetar med manuellfällning längs med kraftledningar. Alla som arbetar med fällning i vår regi har motorsågskörkort A+B+C+D och utbildning i ESA-röj. Vid mindre volymer i svåråtkomlig terräng utför vi även barkning.

Underhållsröjning

Vi har ett tätt samarbete med ett flertal aktörer med stor vana av alltifrån lokalnätsröjning till bottenröjning av ledningsgator längs med stamnätet. Samtlig personal som arbetar med underhållsröjning åt oss har giltig utbildning i ESA-röj.

Trädbeskärning och avancerad fällning

Vi har samarbeten med arborister och entreprenörer med stor erfarenhet av avancerad fällning. Vi kan därmed tillhandahålla beskärning, toppning, sktionsfällning samt fällning i avancerad terräng i de projekt vi bedriver. Vi har även egen personal med utbildning i avancerad fällning.

Är du en kvalitetsdriven entreprenör och tror att du kan hitta ett samarbete med oss, kontakta oss då gärna via epost med en beskrivning av de tjänster ni utför så hör vi av oss till er.

Just nu söker vi samarbetspartners

Vi söker kvalitetsfokuserade entreprenörer inom skogligt underhåll av kraftledningar över hela landet. Vi söker såväl manuella resurser som maskinentreprenörer och stämplingspersonal.

Partners

Länk till Partnerportalen hittar du här till höger. Klicka på bilden, så tar vi dig dit.

Saknar du inloggningsuppgifter! Kontakta då oss genom de vanliga kanalerna, så plockar vi fram det åt er.