Nyetablering Uppsala

Nyetablering Uppsala

Vi har sedan februari öppnat upp ett kontor i centrala Uppsala där vår controller Anton sitter. Och vi undrar såklart hur du upplever ditt kontor, Anton?

”Jag sitter på ett väldigt trevligt kontorshotell. Det är ju såklart trist att pandemin begränsat möjligheterna att fika med de andra personerna som arbetar här, men det känns väldigt skönt att ha en bra arbetsmiljö och jag ser fram emot att framöver kunna ha trevligt umgänge med de som sitter här, och vem vet, det kanske till och med dyker upp lite kollegor här framöver!”

Dela det här inlägget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få uppdateringar och lär dig av de bästa

Mer att utforska

Nyheter

Natur- & Skogstjänst – ISO-certifiering

Vi kan med glädje meddela att Natur- & Skogstjänst efter tredjepartsgranskning är certifierat enligt ISO-standarderna för kvalitet (ISO9001), miljö (ISO14001) och arbetsmiljö (ISO45001). Dessa standarder

Nyheter

Nyanställd – Jennifer

Jennifer är en av våra nyast lysande stjärnrekryteringar. Jennifer på började sin anställning som junior skogsinspektor i slutet av januari. Vi tog ett snack med