Vunnen entreprenad

Vunnen entreprenad

Vi på Natur- & Skogstjänst kan glatt meddela att vi av Svenska Kraftnät blivit tilldelade att bedriva det skogliga underhållet av Sveriges stamnät i fyra av Sveriges sju underhållsområden. Vi ser fram emot att förvalta det förtroende som Svenska Kraftnät gett oss och siktar på att bedriva ett högkvalitativt arbete för att bidra till att säkra den svenska eltillförseln under de kommande åren.

För en jämförelse så täcker våra underhållsområden totalt ca 70% av Sveriges yta vilket motsvarar ca 45 miljoner fullstora fotbollsplaner. Underhållet utgår ifrån en underhållsplan med fasta moment som bland annat innefattar röjning av undervegetation och avverkning av för ledningarna farliga kantträd.

Våra underhållsområden sträcker sig från Gävle och norrut till finska gränsen och vi har även ansvar för Östra Götaland.

Vi kommer framöver publicera fler nyheter kopplat till affären och vår utveckling.

Dela det här inlägget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få uppdateringar och lär dig av de bästa

Mer att utforska

Nyheter

Natur- & Skogstjänst – ISO-certifiering

Vi kan med glädje meddela att Natur- & Skogstjänst efter tredjepartsgranskning är certifierat enligt ISO-standarderna för kvalitet (ISO9001), miljö (ISO14001) och arbetsmiljö (ISO45001). Dessa standarder

Nyheter

Nyanställd – Jennifer

Jennifer är en av våra nyast lysande stjärnrekryteringar. Jennifer på började sin anställning som junior skogsinspektor i slutet av januari. Vi tog ett snack med